Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Last Minutes Lesbos


Bekijk en vergelijk de duizenden last minute reizen naar Santorini
TUI.be
Sunjets.be
Corendon.be
Sunweb.be

Een last minute vakantie naar Lesbos is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een voordelige en ontspannende vakantie met een mix van strand, cultuur en natuur. Zelfs de Grieken kiezen voor Lesbos als hun favoriete vakantiebestemming. Op Lesbos kan je niet alleen genieten van de heerlijke zon, je kan er ook talrijke watersporten beoefenen, prachtige wandelingen maken en oeroude kerken en kloosters bezoeken. Lesbos staat ook bekend om zijn zeer goede hotels en appartementen, met een ruime keuze in sterrenhotels, comfortabele kamers en budgetvriendelijke appartementen.

TIP! – Bekijk last minute aanbod bij deze aanbieders

Op Lesbos kan je genieten van de heerlijke zon op de prachtige stranden van Anaxos, Vatera, Petra, Nifida en Skala Eresou. Ook het strand en het gezellige vissershaventje in Sigri zijn zeker de moeite waard. Na een ontspannende dag op het eiland schuif je je voeten onder tafel in één van de leuke restaurantjes van Sigri voor een heerlijke verse visschotel. De grootste attractie van Lesbos bevindt zich bovendien in de buurt van Sigri: het versteende woud. Breng tijdens je last minute vakantie in Lesbos zeker een bezoekje aan dit woud, dat vijftien miljoen jaar geleden versteende na een vulkaanuitbarsting.

Goedkope last minute naar Lesbos?

Liefhebbers van winkelen kunnen zich op Lesbos het best uitleven in Mytilini, de hoofdstad van het eiland. Genoeg van alle drukte? Dan is er niets beters om je hoofd leeg te maken dan een heerlijke lange natuurwandeling. Ook hiervoor kan je op Lesbos prima terecht. Het eiland telt verschillende wandelwegen die duidelijk zijn uitgestippeld en die je langs prachtige kiezelstranden en door verkoelende bossen leiden. Vergeet dus zeker je wandelschoenen niet in je valies te stoppen, als je je voordelige last minute vakantie naar Lesbos boekt!

Wat zoek je?

Last minute vliegvakantie naar Lesbos
Goedkoopste last minute Lesbos
Last minutes Lesbos TUI
Last minutes Lesbos Neckermann
Ik zoek een last minute vakantie naar Lesbos